Over ons

AVB Security Equipment is sinds 1997 actief op de markt voor beveiligingsartikelen. De afkorting AVB staat in dit verband voor ‘Alles Voor Beveiligers’ en het assortiment bestaat uit een breed pakket aan beveiligingsartikelen.

Al vanaf de start is AVB online actief met een website op het domein www.avbsecurity.nl en was daarmee in Nederland de eerste webshop gespecialiseerd in beveiligingsartikelen. Naast particuliere beveiligers wisten ook veel andere bedrijven de weg te vinden naar AVB.

In februari 2012 heeft MultiTrading BV het bedrijf AVB Security Equipment overgenomen. MultiTrading heeft de ambitie om de professionele beveiliger in Nederland te voorzien van alle denkbare middelen en uitrusting. Van uniformen, kostuums en schoenen tot portofoons, metaaldetectoren en zaklampen. Inmiddels bestaat het assortiment uit meer dan 500 verschillende artikelen en wordt dit nog elke dag uitgebreid.

In 2018 is onder de vlag van MultiTrading BV AVB Multiwear opgericht. AVB Multiwear is leverancier van professionele bedrijfs-, werk-, en veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor bedrijven. Kijk voor meer informatie op onze website www.avbmultiwear.nl.

Tegelijkertijd is AVB Security Equipment omgedoopt tot AVB Security en is het logo gerestyled voor een betere herkenbaarheid van de groep.

AVB Security staat voor goede kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs en is uitgegroeid tot de totaalleverancier voor beveiligend Nederland. Om te kunnen concurreren in de beveiligingsmarkt is het van belang dat beveiligingsbedrijven de kostprijs goed kunnen beheersen. AVB Security hoopt als totaalleverancier met haar ruime assortiment hieraan een bijdrage te kunnen leveren.

Ben je op zoek naar een artikel dat niet op onze webshop staat vermeld? Laat het ons weten en wij gaan voor jou op zoek!

 

Het AVB Security Team

(0)