Borduren & bedrukken

Voor het borduren of bedrukken van bedrijfskleding kunt u ook bij AVB Security terecht. Wij borduren en bedrukken uw bedrijfskleding naar uw wensen. Onze prijzen zijn variabel (aantallen en grootte) en alleen op aanvraag. U kunt hiervoor een e-mail sturen met het contactformulier bij klantenservice. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  

Uw logo of bedrijfsnaam BORDUREN?

Juist voor de bedrijfskleding in de beveiligingsbranche zijn directe borduursels uitermate geschikt. De heldere kleuren van uw bedrijfslogo en het driedimensionale effect van een borduursel geven uw kledingstuk een mooie luxueuze en professionele uitstraling.
Tegelijkertijd zijn borduursels sterk en degelijk en gaan ze dus lang mee. Er zijn allerlei toepassingen mogelijk. Een overhemd, t-shirt, polo, trui, of jas voorzien van een borduursel met uw naam en/of logo krijgt een meerwaarde als promotioneel instrument.
 
Voordelen van borduren:
  • luxueuze uitstraling;
  • hoogwaardige kleurechtheid;
  • sterk en degelijk, gaat lang mee;
  • kan gereinigd worden tot 95 graden.

Of toch BEDRUKKEN?

Er zijn verschillende manieren om uw logo of bedrijfsnaam aan te brengen op bedrijfskleding. Als het gaat om uw logo of teksten op T-shirts, polo's of jassen, dan praten we al gauw over promotionele transfers of zeefdruk. Bij bedrijfskleding die industriële wasprocessen moet doorstaan worden weer sterkere transfers gebruikt met een speciale lijm techniek. Voor elk project, voor elke soort textiel en voor elke toepassing is er een geschikte drukmethode te vinden!
Omdat het totale aanbod van drukmethodes zo groot is, willen wij u graag adviseren. Dat doen wij razendsnel en goed zodat wij de juiste drukmethode voor uw opdracht vinden.
 
Voordelen van bedrukken:
  • grote aantallen;
  • gedetailleerde afbeelding;
  • in iedere kleurstelling en maat te bestellen.

BORDUURKAART maken

Een borduurkaart wordt gemaakt door het logo of de tekst te digitaliseren. Afbeeldingen worden omgezet naar borduurbestand waar de borduurmachine mee kan werken. U betaalt éénmalig € 50,00 ontwerp- en aanmaakkosten voor het maken van een digitale borduurkaart van uw logo of tekst.

(0)